اهدای تندیس سیمین جایزه ملّی مدیریت پروژه ایران به پروژه نیروگاه آبی داریان شرکت فراب

«گواهی سرآمدی پروژه» و «تندیس سیمین» (نقره) هشتمین جایزه ملّی مدیریت پروژه ایران، روز چهارشنبه ۲۹ خرداد از طرف انجمن مدیریت پروژه ایران به «پروژه نیروگاه آبی داریان» شرکت فراب اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت فراب، در هشتمین جشنواره ملّی مدیریت پروژه ایران که با حضور شهردار تهران، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) و جمعی از دانشگاهیان، متخصصان، فعالان و مدیران ارشد حوزه مدیریت پروژه کشور در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، «گواهی سرآمدی پروژه» و «تندیس سیمین (نقره)» هشتمین دوره جایزه ملّی مدیریت پروژه ایران، به «پروژه نیروگاه آبی داریان» شرکت فراب اهدا شد و دکتر «خسرو همت‌پور»، عضو هیأت مدیره شرکت فراب، آن را دریافت کرد.
در این مراسم، پس از معرفی «پروژه نیروگاه آبی داریان» شرکت فراب به عنوان پروژه شایسته دریافت گواهی سرآمدی پروژه و تندیس سیمین (نقره) هشتمین جایزه ملّی مدیریت پروژه ایران، کلیپ کوتاه معرفی این پروژه پخش شد.
همچنین دکتر «خسرو همت‌پور»، عضو هیأت مدیره شرکت فراب و مدیر عامل شرکت بهره‌برداری و نگه‌داری فراب، در سخنان کوتاهی به معرفی این پروژه پرداخت.
همت‌پور گفت: نیروگاه آبی داریان با دارا بودن 3 واحد 70 مگاواتی، جمعاً 210 مگاوات ظرفیت دارد و متوسط تولید انرژی سالانه این نیروگاه، 500 گیگاوات ساعت است.
مدیر عامل شرکت بهره‌برداری و نگه‌داری فراب افزود: شرکت فراب به منظور اجرای فاز مهندسی پروژه نیروگاه آبی داریان، با صرف افزون بر 164 هزار نفر – ساعت و بهره‌گیری از خدمات بیش از 60 تامین‌کننده داخلی و خارجی و به‌کارگیری فرایند مدیریت زنجیره تأمین، موفق به اجرای پروژه و تحقق اهداف آن شده است.
همت‌پور سپس گفت: شرکت فراب با هدف اعتلای نام ایران‌زمین، بومی‌سازی و ساخت بیش از 1300 تُن از تجهیزات پروژه داریان را در داخل کشور، در پیش گرفت که دستاوردی کم‌نظیر در مقایسه با پروژه‌های مشابه محسوب می‌شود.
عضو هیأت مدیره شرکت فراب در ادامه بیان کرد: به‌کارگیری مدیریت ارزش در اجرای پروژه نیروگاه داریان، منجر به کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی سازه و روش اجرای نیروگاه شد و با رعایت دقیق اصول و ضوابط ایمنی و HSE، هیچ‌گونه حادثه ناتوان‌کننده در طول اجرای پروژه رخ نداد.
این گزارش می‌افزاید: همچنین در هشتمین جشنواره ملّی مدیریت پروژه ایران، از مهندس «سعید نوروزی»، مدیر کسب ‌وکار توسعه منطقه‌ای و محلی شرکت تجارت و سرمایه گروه فراب و مدیر «پروژه کارشا»، به عنوان «مدیر پروژه برتر جوان کشور در سال 2019» تقدیر شد.
انجمن مدیریت پروژه ایران یک سازمان مردم‌نهاد است که در سال ۱۳۸۳ توسط کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسمیت یافته و به عنوان نماینده رسمی انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA) در ایران فعالیت می‌کند.

مشخصات فنی طرح نیروگاه برق آبی داریان
نوع سد خاكي با هسته رسي نوع سيستم انحراف / كالورت تونل
ارتفاع از پي (متر) 179 تعداد تونل انحراف 2
طول تاج (متر) 364 طول سيستم انحراف (متر) 2015
عرض تاج (متر) 15 قطر تونل انحراف (متر) 8
حجم بدنه سد (هزارمترمكعب)
( بدنه و فرازبند) 9960 طول تونل آب بر (متر) 2/989  52/1034
حجم كل مخزن (ميليون مترمكعب) 338 قطر تونل آب بر (متر) با پوشش بتني 43958
حجم مفيد مخزن (ميليون مترمكعب) 323 طول تونل انتقال (متر) آب‌بر + پنستاكها 995
متوسط آورد ساليانه رودخانه (ميليون مترمكعب‌برثانيه) 1806 قطر تونل انتقال (متر)
نوع سرريز آزاد ظرفيت تخليه سيستم انحراف (مترمكعب برثانيه) 1625
ظرفيت تخليه سيلاب(مترمكعب بر ثانيه) 6009 ظرفيت تخليه كننده تحتاني (مترمكعب بر ثانيه) 236
نوع نيروگاه سطحي ظرفيت آبگير آبياري (مترمكعب بر ثانيه)
تعداد واحد 3 ظرفيت آبگير شرب (مترمكعب بر ثانيه)
هد طراحي (متر) 114 ظرفيت آبگير آب بر نيروگاه (مترمكعب بر ثانيه)
ظرفيت نصب (مگاوات) 210 طول جاده هاي جايگزين)كيلومتر) 2.8
متوسط توليد انرژي ساليانه (گيگاوات‌ساعت) 500 طول راههاي دسترسي (كيلومتر)

شما عزیزان می توانید در فایل ضمیمه با مشخصات کلی طرح بیشتر آشنا شوید.

 

FavoriteLoadingAdd to favorites
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *