پروژه 10000 واحد مسکونی ونزوئلا

سیستم صنعتی انبوه‌سازی کیسون (بتن آرمه یکپارچه درجا) که ایده اولیه آن در سال‌های آغازین تاسیس شرکت کیسون و پس از صرف مدت‌ها مطالعه و تحقیق روی سیستم‌های مختلف خانه‌سازی صنعتی متد اول جهان، شکل گرفت و سپس، طی سال‌های متمادی کار و تجربه، بیش از سیصد مورد از ظرایف فنی، مدیریتی و اجرایی آن حل شد، در سایه استقرار یک نظام مدیریتی کارآمد، ابزاری مناسب برای حل بحران مسکن در ایران و جهان ارائه می‌دهد.
در پروژه ده هزار واحد مسکونی ونزوئلا، همکاران ما در هر ساعت سازه بتنی یک واحد و در هر ماه 600 واحد مسکونی را ساختند و تجارب کسب شده، سازمان و ظرفیتی را در کیسون ایجاد کرده است که می‌تواند در یک سال، ده هزار واحد مسکونی در یک پروژه بسازد. این نکته جالب است که طبق اعلام مقامات ونزوئلایی، تعداد واحدهای مسکونی که همکاران ما در یک ماه می‌سازند، بیش از مجموع واحدهایی است که چهار شرکت خارجی دیگر فعال در ونزوئلا در یک سال می‌سازند.
پروژه ده هزار واحد مسکونی ونزوئلا نه‌تنها سریع‌ترین سیستم خانه‌سازی با روش بتن مسلح در جهان است، بلکه یکی از باکیفیت‌ترین و کم‌هزینه‌ترین‌ها نیز هست. سیستم صنعتی بتن آرمه یکپارچه درجا، تمام ویژگی‌های لازم برای پاسخ‌گویی به مساله مسکن (سرعت، کیفیت و هزینه مناسب) را دارد و لذا جا دارد دولت‌مردان، از آن به عنوان یک دستاورد بزرگ ملی در تامین نیازهای داخلی و توسعه صادرات خدمات فنی- مهندسی به‌طور همه‌جانبه پشتیبانی کنند.
بزرگ‌ترین دستاورد و ارزش‌هایی که پروژه ده هزار واحد مسکونی ونزوئلا برای کشور ما و به ویژه جامعه مهندسی و پیمانکاری آن ایجاد کرده است، کدامند؟
این پروژه، بزرگ‌ترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در نوع خود در تاریخ ایران و سریع‌ترین پروژه انبوه‌سازی با روش بتن مسلح در جهان است. پروژه ونزوئلا و توانمندی‌های فنی و مهندسی حاصل از آن، این ظرفیت را در ما ایجاد کرده است که در هر سال، ده هزار واحد مسکونی در هر نقطه از جهان بسازیم. ما در پروژه ونزوئلا مدیران و مهندسان بسیاری را تربیت کردیم که قادرند در سطح بین‌المللی و در تراز جهانی کار و باشرکت‌های مطرح بین‌المللی رقابت کنند. در طی پروژه حدود ۶۰۰۰ تن کالای ساخته شده از ایران به کشور ونزوئلا صادر شد که علاوه بر کمک به اقتصاد ملی از طریق اشتغال‌زایی و افزایش درآمد ناشی از صادرات غیرنفتی، کالاهای ایرانی را نیز به کشور ونزوئلا معرفی کرد. پروژه ونزوئلا نشان داد که مهندسان و مدیران ما می‌توانند یک سیستم تماما صنعتی را طراحی، تدارک و اجرا کنند که به رفع یکی از مبرم‌ترین نیازهای حدود سه میلیارد از مردم جهان، با سرعت، کیفیت و هزینه مناسب پاسخ دهد؛ و این یک دستاورد بزرگ ملی است. در عین حال باید یادآور شوم اگر از این نیروی عظیم که با تلاش و کوشش بسیار زیاد، در پروژه ده هزار واحدی ونزوئلا سازمان داده شده است، در اجرای پروژه‌های بزرگ انبوه‌سازی در ایران و سایر نقاط جهان حمایت نشود، سرمایه عظیمی از دست خواهد رفت و ممکن است سازماندهی مجدد آن به سادگی میسر نباشد.

 

5f7edeeaee806.php
FavoriteLoadingAdd to favorites
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *